Politika zasebnosti

Politika zasebnosti

Ta politika zasebnosti ureja zbiranje, hrambo in obdelavo osebnih podatkov, ki jih ZDTS zbira od vas, ko se naročite na prejemanje vsebin kot so e-novice, publikacije in ostali produkti Zbornice delovnih terapevtov Slovenije (ZDTS).

 

Upravljavec

Upravljavec osebnih podatkov v pomenu, kot ga določata Splošna uredba EU o varstvu osebnih podatkov in veljavni zakon, ki ureja varstvo osebnih podatkov – GDPR je:

Zbornica delovnih terapevtov Slovenije - strokovno združenje
Linhartova c. 51, 1000 Ljubljana
t: 01 / 475 83 56
f: 01 / 437 20 70
m: 041 / 966 549
e: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.

 

Osebni podatki in namen njihove obdelave

V kolikor želite prejemati vsebine ZDTS (e-novice, publikacije in ostale produkte GZS), morate izpolniti prijavo na spletni strani ZDTS. Z izpolnitvijo prijave in potrditvijo posredujete ZDTS naslednje kontaktne podatke:

  • Ime
  • Priimek
  • e-poštni naslov

 

Kontaktne podatke, ki nam jih posredujete ob izpolnitvi oz. oddaji prijave potrebujemo za obdelavo vašega naročila in za komunikacijo z vami glede konkretnih e-novic, publikacij in ostalih produktov ZDTS, na katere ste se naročili. V primeru, da nam ne posredujete navedenih kontaktnih podatkov, vašega naročila ne bomo obdelali in ne boste mogli koristiti želenih e-novic, publikacij in ostalih produktov ZDTS.

ZDTS spoštuje vašo zasebnost in je zavezana, da pri zbiranju, hrambi in obdelavi osebnih podatkov ravna skrbno in v skladu z veljavnimi predpisi o varstvu osebnih podatkov. Ker obstajajo v spletnem informacijskem sistemu ZDTS določene povezave na druge, zunanje spletne strani, ki niso neposredno vezane na ZDTS, ne prevzemamo nikakršne odgovornosti za zaščito podatkov na teh spletnih straneh.

 

Soglasje

Osebne podatke, ki nam jih posredujete ob prijavi na e-novice, publikacije in ostale produkte ZDTS obdelujemo z vašim jasnim in nedvoumnim soglasjem, ki temelji na členu 6 (1), (a) Splošne uredbe EU o varstvu osebnih podatkov (GDPR). Z namenom izboljšave kakovosti naših produktov in storitev in za statistične namene, v zvezi z elektronskimi sporočili, ki vam jih pošiljamo, obdelujemo tudi podatke o prikazih prejetih sporočil in klikih na povezave v prejetih sporočilih.

Soglasje za obdelavo osebnih podatkov podate s tem, ko na spletni strani ZDTS na spletni prijavi kliknete »Prijava«. Svoje soglasje lahko kadarkoli umaknete s klikom na povezavo, ki se nahaja v nogi vsakega sporočila, ki ga prejmete od ZDTS oz. preko elektronske pošte na naslov: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.. V primeru umika soglasja ne bomo več uporabljali vaših osebnih podatkov za obveščanje o vsebinah ZDTS (e-novicah, dogodkih, publikacijah in ostale produktih ZDTS). Morebiten umik soglasja ne vpliva na zakonitost obdelave vaših osebnih podatkov v času, preden je bil umik podan.

 

Vaše pravice

V skladu z določili Splošne uredbe EU o varstvu osebnih podatkov (GDPR) imate pravico do dostopa do vaših osebnih podatkov, pravico do popravka, pravico do izbrisa (»pozabe«), pravico do prenosljivosti, pravico zahtevati omejitev obdelave osebnih podatkov in pravico do ugovora.

Če menite, da so kršene vaše pravice ali predpisi o varstvu osebnih podatkov se lahko pritožite pristojnemu državnemu organu:
Informacijski pooblaščenec Republike Slovenije (Zaloška 59, 1000 Ljubljana, telefon: 01 230 97 30, faks: 01 230 97 78, e-pošta:Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.).

 

Čas hrambe osebnih podatkov

ZDTS hrani vaše osebne podatke toliko časa, kolikor je to potrebno za namen pošiljanja vsebin (novic, vabil na dogodke, publikacij in ostalih produktov ZDTS), na katere ste se prijavili oz. naročili. V primeru, da ne želite več prejemati vsebin s strani ZDTS in se od njih odjavite ali v primeru, da umaknete svoje soglasje za obdelavo osebnih podatkov za ta namen, bomo vaše podatke v sistemu ZDTS blokirali in vaših podatkov več ne bomo uporabljali za ta namen.

 

ZDTS

Zbornica delovnih terapevtov Slovenije
Strokovno združenje

  • Linhartova c. 51
    1000 Ljubljana

Kontakt

  • Zbornica delovnih terapevtov Slovenije
  • t: 01 / 475 83 56
  • f: 01 / 437 20 70
  • m: 041 / 966 549
  • e: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled., Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.
© 2019 Zbornica delovnih terapevtov Slovenije - strokovno združenje. Vse pravice pridržane. Izdelava strani baggia.si